DESPRE

FIRST STOP ARCOPLAST

First Stop, familia din care facem parte, este o retea pan-Europeana de peste 2.000 de service-uri de roti / auto raspandite pe teritoriul a 25 de tari. In cei 18 ani de activitate a impresionat prin dezvoltarea continua si sustenabila, nascuta din determinarea de a oferi intotdeauna cele mai bune servicii auto, produse si asistenta tehnica.

Acasa » Despre Noi
exterior service first stop arcoplast
roata in lucru
interior service first stop arcoplast

Specialistii departamentelor noastre de service auto si service roti din Pitesti au beneficiat de o pregatire extensiva, atat teoretica cat si practica, si sunt veritabili profesionisti in domeniul lor de activitate.

Angajamente respectate cu strictete de fiecare angajat si partener First Stop:

  • Oferim o abordare profesionala.
  • Va punem la dispozitie expertiza si serviciile de calitate ale echipei noastre.
  • Suntem la dispozitia dumneavoastra, in limita timpului disponibil, cu sau fara programare.
  • Inlocuim doar ceea ce trebuie inlocuit.
  • Avem o politica de preturi total transparente.
  • Garantam calitatea produselor si serviciilor noastre.
  • Oferim un raport calitate/pret foarte bun.
  • Respectam obiectivele de timp asumate.
  • Pretuim mediul inconjurator in tot ceea ce facem.

FIRST STOP si ARCOPLAST ANVELOPE S.R.L.

Arcoplast SRL a luat fiinta in 1992, obiectivele de baza asumate fiind oferta de servicii / produse de calitate si respectul fata de client. Mentinerea acestor angajamente s-a materializat intr-o ascensiune constanta pe piata argeseana si romaneasca. Recunoasterea oficiala a acestor standarde a avut loc in 2002, an in care compania a obtinut Certificarea ISO 9001.

Intrarea First Stop pe piata auto din Pitesti a avut loc in anul 2009, cand Arcoplast a devenit membru al acestei familii.

Recunoasterea statutului de membru s-a facut in urma unei expertize tehnice riguroase. Aceasta apartenenta garanteaza, de asemenea, respectarea unor standarde stricte de calitate si o politica de afaceri centrata pe nevoile clientului.

Din aceasta asociere, o noua companie a luat fiinta in anul 2011: Arcoplast Anvelope S.R.L.

Ca importator / distribuitor de anvelope, jante si furnizor de servicii auto, Arcoplast Anvelope Pitesti s-a dezvoltat rapid pe o piata extrem de competitiva, evidentiindu-se printr-un foarte bun raport calitate / pret, una din caracteristicile noastre definitorii.

Alti factori ce si-au adus contributia la succesul nostru au fost livrarea prompta si serviciile post-vanzare avantajoase. Posibilitatea livrarii intregii game de pneuri cu mijloace de transport proprii, atat in Pitesti cat si in restul tarii, a facut ca o mare parte din clienti sa ne devina parteneri de durata.

Evolutia constanta a cifrei de afaceri inregistrata de compania noastra este o consecinta a calitatii produselor comercializate si a satisfactiei clientilor nostri.

specialist first stop arcoplast lucrand
motor autovehicul
servicii cu zambetul pe buze
Scroll to Top