Politica de Confidentialitate

Acasa » Politica de Confidentialitate

Cerințele Regulamentului 679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 si a Legii Nr.190/2018

privind prelucrarea datelor cu caracter personal

  Aceasta politica de confidentialitate defineste modul in care noi, Arcoplast Anvelope SRL, colectam, utilizam si stocam datele tale personale atunci cand accesezi sau interactionezi cu site-ul nostru https://anvelopearcoplast.ro

In acest document vei afla care sunt datele pe care le colectam si prelucram sau pe care ni le-ai pus la dispozitie prin accesarea https://anvelopearcoplast.ro (Website-ul), https://anvelopearcoplast.ro/contact/ (Arcoplast Contact).

In continuare, ne vom referi colectiv la URL-urile de mai sus cu denumirea de “website-ul” / “site-ul”.

Persoana vizata pentru informarea careia am creat aceasta pagina de confidentialitate este orice utilizator al website-urilor si ne vor referi in continuare la aceasta prin “tu”.

Aceasta Politica de confidentialitate este aplicabila din data de 20.08.2019.

  1. Cine suntem

Arcoplast Anvelope SRL este o societatea organizata care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in loc. Valea Mare Podgoria, com. Stefanesti, str. Calea Bucuresti, Nr.146, jud.Arges, CUI RO 28694050, J03/937/2011, telefon: 0771 002 480, email: office@arcoplast.ro, cod postal 117715.

Adresa email de contact: office@arcoplast.ro

2. Ce date prelucram la Arcoplast Anvelope SRL

In functie de natura si scopul interactiunii cu Arcoplast Anvelope SRL ( completare formular comanda, completare formular programare service, abonarea la newsletter, completarea formularului de contact, descarcarea unui ghid, inregistrarea la un eveniment sau orice conversatie telefonica), este posibil sa colectam urmatoarele tipuri de date:Adresa ta de email este necesara in toate formularele noastre, in mod specific daca doresti:
  • Sa iti faci o programare in service – platform site-ului;
  • Sa creezi un cont sau sa trimiti o solicitare in sectiunea de contact (Arcoplast Contact) a platformei;
  • Sa te abonezi la newsletter;
  • Sa completezi si sa trimiti formularul de comanda;
  • Sa ceri acces la resursele si promotiile Arcoplast Anvelope SRL;
  • Sa te inregistrezi la evenimentele si campaniile noastre;
  • Date legate de identitatea ta, precum nume, prenume, adresa de email si numar de telefon, series i numar CI/BI, numele companiei, adresa, oras, tara, domeniu de activitate, numar de angajati si pozitie geografica, numar auto,istoric auto, model si caracterisitic tehnice, km parcursi .
  • Date legate de navigare– date legate de modul in care folosesti website-urile, incluzand: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate.
  • Date despre vizitele tale in site-uri: acestea pot include URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la website-urile noastre, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.
  • Date despre retele de socializare folositein momentul in care utilizezi functionalitatile noastre.
  1. Cum colectam aceste date

Datele tale pot fi colectate in diferite moduri.

Pot fi colectate direct cand comunici cu noi prin intermediul crearii unui cont nou, cand te abonezi la newsletter sau completezi orice alt tip de formular din site, cand descarci resurse, ceri acces la resurse si promotii sau cand te inregistrezi la evenimentele si campaniile noastre.

De asemenea, iti colectam datele cand comunici cu Arcoplast Anvelope SRL prin email si/sau telefon si/sau SMS, precum si prin intermediul platformelor social-media.

O alta forma de colectare a datelor tale se intampla in momentul in care ne trimiti informatii spre publicare in paginile de social-media (ex: Facebook, Instagram, etc), in platforma site-ului https://anvelopearcoplast.ro sau direct la sediul nostru din loc. Valea Mare Podgoria, com. Stefanesti, str. Calea Bucuresti, Nr.146, jud.Arges, telefon:0771 002 480,

Arcoplast Anvelope SRL colecteaza date si indirect, prin intermediul cookie-urilor si a marcatorilor.

Te rugam sa citesti Politica cookie-urilor care a fost creata pentru a te ajuta sa intelegi mai usor aceasta tehnologie, precum si modul in care o folosim in site-urile noastre.

  1. De ce sunt colectate aceste date

Arcoplast Anvelope SRL SRL colecteaza si foloseste datele tale personale:

  • Pentru a-ti afisa website-ul anvelopearcoplast.ro si continutul acestuia;
  • Pentru a-ti permite sa folosesti produsele noastre (acces la platforma, documentatie, programari si evenimente);
  • Pentru a-ti permite sa ne contactezi;
  • Pentru a-ti permite sa programezi vizita in locatiile si/sau service-urile noastre;
  • Pentru a-ti oferi newsletterele, produsele si serviciile pe care le-ai cerut;
  • Pentru a te anunta asupra noutatilor si schimbarilor legate de website-uri si gama de produse /servicii Arcoplast Anvelope SRL;
  • Pentru a ne sustine drepturile si obligatiile stipulate in contractele semnate cu utilizatorii, precum si alte obiective legale.

 

Folosim cookie-uri si marcatori pentru:

A imbunatati experienta ta in site-ul anvelopearcoplast.ro, precum:

  • Recunoasterea dispozitivului tau, astfel incat sa nu fi nevoit sa introduci aceleasi informatii de mai multe ori la rand pentru acelasi scop;
  • Recunoasterea numelui de utilizator si a parolei pe care ni le-ai oferit odata, pentru a nu fi nevoit sa le introduci din nou in fiecare pagina care cere aceste informatii;

A analiza traficul si datele din site-l anvelopearcoplast.ro pentru:

  • Masurarea numarului de utilizatori astfel incat sa facem site-ul mai usor de folosit si sa raspunda mai rapid cererilor tale;
  • Evaluarea comportamentului tau de navigare si accelerarea cautarilor tale;
  • A ne ajuta sa intelegem mai bine cum ne folosesti site-ul, astfel incat sa il imbunatatim.

Utilizarea informatiilor tale in modurile descrise mai sus este permisa de legea aplicabila in domeniul protectiei datelor, pentru ca este:

  • Necesara pentru interesele noastre legitime in urmarirea scopurilor descrise mai sus iar interesele tale de confidentialitate nu prevaleaza asupra acestora, in niciunul dintre cazuri (de exemplu, pentru indeplinirea obligatiilor si drepturilor dintr-un contract, inclusiv Termeni si Conditii)
  • Necesara in unele cazuri pentru a ne indeplini responsabilitatile legale, cum ar fi prezentarea de informatii autoritatilor sau organismelor de reglementare
  • Necesara in unele cazuri pentru indeplinirea unei sarcini in interes public, pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor in instanta sau in cazul in care prelucrarea se refera la informatii cu caracter personal aflate evident in domeniul public
  • In circumstante limitate, procesate exclusiv cu consimtamantul tau pe care il obtinem periodic, cum ar fi atunci cand optezi sa primesti comunicari de marketing sau pe email.
  1. Cine prelucreaza datele colectate

Datele tale sunt prelucrate de catre angajatii Arcoplast Anvelope SRL delegati cu:
  • Administrarea site-ul;
  • Administrarea resurselor;
  • Administrarea clientilor si a cererilor lor;
  • Sarcini legale
Arcoplast Anvelope SRL, ca operator de date, a luat toate masurile de securitate necesare pentru a preveni accesul neautorizat, dezvaluirea, modificarea sau distrugerea neautorizata a datelor.Prelucrarea datelor se realizeaza folosind computere si/sau instrumente IT, urmand procedura interna in scopul clar specificat si acceptat de catre utilizator.
  1. Partajarea datelor tale personale

Nu vindem datele tale cu caracter personal catre terte parti.Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.Lista acestor terte parti poate fi ceruta de la Arcoplast Anvelope SRL in orice moment.In ultimul rand, am putea dezvalui datele tale:
  • In situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, ca urmare a participarii lor la diverse concursuri si campanii promotionale organizate de Arcoplast Anvelope SRL prin intermediul website-ului;
  • Pentru a ne conforma unor mandate legale, legi si proceduri legale, inclusiv cereri din partea autoritatilor de reglementare;
  • Daca se considera ca divulgarea este necesara sau potrivita pentru protejarea drepturilor, proprietatii sau securitatii Arcoplast Anvelope SRL, a clientilor nostri sau a altor parti interesate. Aceasta divulgare include schimbul de informatii cu alte companii sau organizatii in scopul protejarii impotriva fraudelor sau falsificarilor.
  Link-urile catre site-uri si terte partiWebsite-ul nostru ar putea contine link-uri catre diverse site-uri, platforme si retele de socializare administrate de terte parti pe propriile servere, organizatii si companii asupra carora Arcoplast Anvelope SRL nu are control.Prin urmare, sub nicio circumstanta nu putem fi considerati responsabili pentru modul in care datele sunt colectate si prelucrate de catre aceste terte parti.Iti recomandam sa citesti politicile de confidentialitate aplicabile pentru orice terta parte catre care ar putea directiona link-urile noastre, astfel incat sa intelegi cum iti sunt folosite datele personale de catre acestea.
  1. Pentru cat timp iti sunt stocate datele

Arcoplast Anvelope SRL pastreaza datele tale personale doar pentru perioada necesara pentru scopurile explicate la articolul 4 .

Perioada de stocare variaza in functie de datele in chestiune, deoarece poate fi afectata de natura si scopul colectarii lor. De asemenea, anumite obligatii legale stipuleaza o anumita perioada de stocare.

Cand te abonezi la newsletterele noastre sau descarci resursele gratuite, iti stocam adresa de email, numele si prenumele, pana in momentul in care te dezabonezi (link-ul de dezabonare este inclus in toate email-urile noastre, chiar in partea de jos a mesajului).

Cand contactezi Arcoplast Anvelope SRL folosind orice metoda de contact (email, numar de telefon, formular de contact), datele tale vor fi stocate pentru trei (3) ani incepand de la data ultimei interactiuni cu Arcoplast Anvelope SRL, apoi vor fi sterse.

Cand esti clientul nostru pe platforma site-ului anvelopearcoplast.ro sau prin cumpararea de produse in Arcoplast Anvelope SRL, iti prelucram datele personale pe toata durata raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina Arcoplast Anvelope SRL (in cazul documentelor justificative financiar-contabile, termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

Daca ne contactezi pentru a deveni partener sau afiliat, datele tale vor fi stocate pentru intreaga durata a contractului si pentru cinci (5) ani incepand din momentul terminarii contractului.

Datele legate de conturile de utilizator pe care le-ai creat vor fi stocate pentru intreaga durata a inregistrarii si pentru doi (2) ani incepand din momentul inchiderii contului.

Datele colectate folosind cookie-uri sau marcatori vor fi stocate pentru pana la sase (6) luni pentru cookie-uri si marcatori de monitorizare a audientei si pana la treisprezece (13) luni pentru alte tipuri.

  1. Cum sunt protejate informatiile tale cu caracter personal

Datele tale personale sunt stocate pe servere securizate, protejate de firewalls si software antivirus.Cu toate acestea, date fiind caracteristicile intrinseci ale internetului, noi nu iti putem garanta securitatea optima a informatiilor schimbate prin intermediul acestei retele.Ne straduim sa iti protejam datele insa nu iti putem garanta securitatea absoluta a informatiilor pe care le trimiti catre website. Prin aceasta esti de acord ca ne furnizezi datele tale pe propriul risc.De asemenea, esti de acord ca responsabilitatea securitatii datelor tale personale este si a ta, in mod egal. Pentru inceput, esti responsabil pentru pastreaza confidentialitatii parolelor si a altor mijloace de autentificare folosite pentru a accesa website-ul nostru.
  1. Care sunt drepturile tale

In conditiile prevazute de legislatie, in calitate de persoana vizata, beneficiezi de urmatoarele drepturi:
  • Dreptul sa iti retragi consimtamantul in orice moment.Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ai oferit inainte. Ne poti contacta pentru retragere pe email dpo@arcoplast.ro .
  • Dreptul sa te opui prelucrarii datelor.Ai acest drept prin transmiterea unei solicitari in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al Arcoplast Anvelope SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care Arcoplast Anvelope SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; de asemenea, dreptul la opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct. Ne poti contacta pentru exercitarea acestui drept la pe email dpo@arcoplast.ro
  • Dreptul sa iti accesezi datele.Utilizatorii au dreptul de a afla daca proprietarul le proceseaza datele, dreptul de a obtine divulgarea anumitor aspecte privind prelucrarea si dreptul de a obtine o copie a datelor aflate in proces de prelucrare. Ne poti contacta pentru exercitarea acestui drept la pe email dpo@arcoplast.ro
  • Dreptul la rectificare.Utilizatorii au dreptul de a verifica acuratetea datelor lor personale si de a cere sa fie actualizate sau corectate. Ne poti contacta pentru exercitarea acestui drept la pe email dpo@arcoplast.ro
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii.Utilizatorii au dreptul, in anumite conditii, sa restrictioneze prelucrarea datelor lor. In acest caz, proprietarul nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor. Ne poti contacta pentru exercitarea acestui drept la pe email dpo@arcoplast.ro
  • Dreptul la stergerea datelor.Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul. Ne poti contacta pentru exercitarea acestui drept la pe email dpo@arcoplast.ro
  • Dreptul la portabilitatea datelor.Utilizatorii au dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Arcoplast Anvelope SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege. Ne poti contacta pentru exercitarea acestui drept la pe email dpo@arcoplast.ro
  • Dreptul de a te adresa AutoritatiiNationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.
In conformitate cu articolul 12.6 al GDPR, cand iti exerciti oricare dintre aceste drepturi, Arcoplast Anvelope SRL, ca operator de date, isi rezerva dreptul de a cere o dovada a identitatii tale. Te rugam sa fii constient ca datele cerute pentru dovedirea identitatii vor fi sterse imediat ce iti raspundem la cerere.Suntem obligati sa iti raspundem in interval de o (1) luna la toate cererile de exercitare a acestor drepturi. Aceasta perioada poate fi extinsa la doua (2) luni pentru cererile complexe sau cu un volum foarte mare.In conformitate cu articolul 12.6 al GDPR, cand iti exerciti oricare dintre aceste drepturi, Arcoplast Anvelope SRL, ca operator de date, isi rezerva dreptul de a cere o dovada a identitatii tale. Te rugam sa fii constient ca datele cerute pentru dovedirea identitatii vor fi sterse imediat ce iti raspundem la cerere.Suntem obligati sa iti raspundem in interval de o (1) luna la toate cererile de exercitare a acestor drepturi. Aceasta perioada poate fi extinsa la doua (2) luni pentru cererile complexe sau cu un volum foarte mare.
  • Informatiile furnizate precum si masurile luate in exercitarea drepturilor mai sus mentionate iti sunt oferite de Arcoplast Anvelope SRL in mod gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile sunt nefondate sau excesive (repetitive), putem fie sa iti percepem o taxa fie sa refuzam cererea. Ne poti contacta pentru exercitarea acestui drept la pe email dpo@arcoplast.ro
  1. Informatii detaliate despre procesarea datelor tale personale

Datele tale personale sunt colectate pentru urmatoarele scopuri si folosind urmatoarele servicii:

Necesare (2)

Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
CookieConsent anvelopearcoplast.ro Stocheaza starea de consimtamant pentru modul cookie al utilizatorului pentru domeniul curent. 1 an HTTP Cookie
PHPSESSID anvelopearcoplast.ro Pastreaza starile utilizatorilor in intreaga solicitare a paginilor. Session HTTP Cookie

Statistici (3)

Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
caosLocalGa anvelopearcoplast.ro Trimite informatii (anonime) serviciului de analiza a traficului Google Analytics. 1 zi HTTP Cookie
caosLocalGa_gid anvelopearcoplast.ro Trimite informatii (anonime) serviciului de analiza a traficului Google Analytics. 1 zi HTTP Cookie
collect google-analytics.com Trimite catre Google Analytics informatii despre dispozitivul si comportamentul utilizatorului. Session Pixel Tracker

Marketing (1)

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul. Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali, asadar ele sunt mai valoroase pentru agentiile de publicitate si partile terte care se ocupa de publicitate.

Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
NID google.com Folosit de Google pentru a inregistra un ID unic care identifica dispozitivul utilizatorului. ID-ul este utilizat pentru anunturile directionate. 6 luni HTTP Cookie

Neclasificate (1)

Cookie-urile neclasificate sunt cookie-uri in curs de clasificare, impreuna cu furnizorii de cookie-uri individuale.

Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
elementor anvelopearcoplast.ro În așteptare Persistent HTML Local Storage

Pentru cele enumerate mai sus va rugam sa cititi Politicile de Confidentialitate ale fiecarui furnizor in parte.

11. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre Arcoplast Anvelope SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar numai dupa ce au fost verificate conditiile de securitate si confidentialitate a destinatiilor preconizate si doar catre state din Uniunea Europeana

  1. Confidentialitatea minorilor

Arcoplast Anvelope SRL nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul www.arcoplast.ro nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.Daca doresti sa ne anunti primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, te rugam sa ne trimiti un email la dpo@arcoplast.ro
  1. Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.
  1. Definitii

Date cu caracter personal – orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.

Prelucrare – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.

Persoana vizata – persoane fizice ale caror date sunt prelucrate

Operator de date personale (Data Controller) – orice organizatie, persoana sau organism care determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, controleaza datele si este responsabil pentru acestea.

Imputernicit (Data Processor) – proceseaza datele in numele unui operator

Consimtamant – incuviintarea “libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate” din partea unei persoane, prin care aceasta isi exprima acordul privind prelucrarea datelor sale personale pentru unul sau mai multe scopuri, fie printr-o declaratie, fie printr-o actiune afirmativa clara.

GDPR – Regulamentul General privind protectia datelor (GDPR) a fost adoptat ca Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016. Se aplica direct in fiecare stat membru UE, fara a fi nevoie de o legislatie de punere in aplicare.

Terti – orice persoana fizica sau juridica (autoritate publica, agentie sau orice alt organism), in afara de persoana vizata, operatorul, imputernicitul si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau imputernicitului, sunt autorizate sa proceseze datele.

Pentru orice intrebari suplimentare referitoare la modul in care prelucram datele cu caracter personal sau pentru a-ti exercita drepturile mentionate mai sus, te rugam sa ne trimiti un email la adresa dpo@arcoplast.ro

Aceasta pagina web foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii legate de modul de functionare si folosire a acestor fisiere, te rugam sa accesezi urmatorul link: Politica cookie-urilor.

Scroll to Top