ANVELOPE PITESTI • CLUJ

Acasa » Anvelope Cluj • Pitesti

TOATA GAMA DE ANVELOPEPITESTI • CLUJ

Depozit anvelope Cluj & Pitesti – 10.000 anvelope pe stoc in orice moment. Detinem o mare varietate de marci de import. BRIDGESTONE, FIRESTONE, FIRST STOP, MARANGONI, MICHELIN, CONTINENTAL, PIRELLI, GOODYEAR, AVON, samd. La cerere va putem aduce ce marca de anvelope doriti, cata vreme exista pe piata romaneasca. Indiferent de diametru, inaltime si alti parametri.​ 

anvelope pitesti - marci - bridgestone, goodyear, fulda
marci anvelope - michelin, firestone, davanti
marci anvelope - dunlop, toyo, pirelli, nokian, continental

Produsele comercializate acopera toate tipurile de autovehicule: autoturisme, camioane, tractoare, samd.

Un obiectiv important pentru noi consta in largirea portofoliului de clienti prin extinderea gamei de anvelope, jante, accesorii si branduri comercializate. Atat in Pitesti / Arges si judetul Cluj, cat si la nivel national.

Tipul de autoturism. Conditii de utilizare. Bugetul alocat achizitiei. Stilul dvs de condus. Anotimpul in care pneurile vor fi frecvent folosite.

Toti acestia sunt factori ce nu trebuie neglijati la achizitia unor anvelope noi.

Va punem cu placere la dispozitie ani buni de experienta si cunostintele de specialitate ale echipei noastre de service roti in alegerea unor anvelope sau jante perfecte pentru dumneavoastra.

JANTE AUTO SI ANVELOPE – CLUJ • PITESTI – FIRST STOP ARCOPLAST.

MAI PUTIN STIUTE DESPRE ANVELOPE

  • O anvelopa umflata corespunzator va genera mai putina frictiune cu carosabilul. Astfel creste economia de combustibil si scade gradul de uzura al cauciucului.
  • Cauciucul natural este de culoare alba. Producatorii de cauciucuri adauga negru de fum in vederea imbunatatirii proprietatilor si duratei de viata a cauciucului.
  • Peste 200 de materiale si compusi intra in componenta unei anvelope. Alaturi de cauciuc (atat natural cat si sintetic), la fabricarea pneurilor se folosesc antioxidanti, pigmenti, numerosi aditivi, diferite metale (otel, titan, cobalt) si materiale ca nylonul / poliesterul. Si bineinteles negrul de fum, compus „responsabil” de culoarea neagra a produsului final.
  • Procesul de vulcanizare a fost inventat de Charles Goodyear in 1844.
  • Cel mai mare producator de cauciucuri la nivel mondial este Lego. In fiecare an produce 306 milioane de pneuri miniaturale, mai mult decat orice producator de anvelope si accesorii pt autoturisme.
  • La inceputul secolului XX, alternativa ecologica de transport era reprezentata de autoturisme. Motivul il constituia poluarea produsa de balega de cal.
  • Rotile principale ale navetei spatiale Shuttle au o marime similara cu cea a unor autoturisme echipate cu jante de 18″. Un singur cauciuc al navetei spatiale rezista insa la o greutate de 64,5 tone si poate rula la o viteza de 415 kilometri pe ora.

L-V: 9.00-18.00
S: 9.00 – 13.00

L-V: 9.00-18.00
S: 9.00 – 13.00